Retourneren & ruilen2022-02-08T15:03:34+00:00

Retourneren & ruilen

Retourneren
Hoe retourneer ik mijn bestelling?
Volg onderstaande procedure om je product te retourneren:

1 Ga naar Klantenservice & contact
2 Vul het complete formulier in
3 Geef duidelijk de reden waarom je het product wilt retourneren
6 Laat een bericht achter voor onze klantenservice (hoe meer informatie je verstrekt, hoe sneller we je retour kunnen verwerken)
7 Je ontvangt zo snel mogelijk een bericht van onze klantenservice met je retourmogelijkheden

Hoe snel wordt mijn bestelling terugbetaald nadat ik deze geretourneerd of geannuleerd heb?
Dit duurt 2 tot 5 werkdagen en is afhankelijk van de gebruikte betaalmethode. 

Wat zijn de retourvoorwaarden?
De bedenktijd voor RobuusteHoutenLampen producten is 14 dagen. Deze periode begint op de dag dat je het artikel ontvangt. Meerdere producten in één bestelling? Dan heb je geluk. De bedenktijd begint nadat je al je producten hebt ontvangen.

Als je niet tevreden bent met je aankoop (inclusief opruiming- en aanbiedingsproducten) dan kan je de producten retourneren als ze compleet en in hun originele verpakking en staat zijn.

Krijg ik een volledige terugbetaling inclusief verzendkosten?
Om een volledige terugbetaling te ontvangen, is het belangrijk om je product in de originele staat te retourneren. Dit betekent dat je het product mag bekijken maar niet mag gebruiken, ook mag de verpakking niet beschadigd zijn (het is bijvoorbeeld niet mogelijk om met een pan te koken en hem vervolgens terug te sturen).

De retourzending is altijd op eigen kosten. We kunnen de bezorgkosten niet terugbetalen tenzij anders overeengekomen.

Bedenktijd
Bij RobuusteHoutenLampen.nl bieden we je bedenktijd. Binnen deze periode kan je het artikel bekijken en het proberen zoals je dat in een winkel ook zou kunnen doen. Op het moment dat je het artikel in gebruik neemt, vervalt de bedenktijd.

In je account vind je een overzicht van de producten die je nog kan retourneren. We zullen het ontvangen bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde artikel terugbetalen.

Houd er rekening mee dat, voor zover technisch mogelijk, de terugbetaling zal worden overgemaakt op dezelfde rekening en via dezelfde methode die werden gebruikt bij het bestellen.

Chat openen
1
Hi, kunnen wij U ergens mee helpen?